top of page

Café & Restaurant

klassisk italiensk køkken

Gastronomia Smeralda i Solrød er en familieejet café og restaurant, der byder på lækre og velsmagende italienske specialiteter. 

Vil du prøve en autentisk italiensk café, befinder vi os i Karlslunde som take away og i Solrød  som rigtig restaurant, café og Takeaway. 

Vi byder på en bred vifte af delikate og indbydende retter med autentisk italiensk smag, som er baseret på friske råvarer i høj kvalitet. 

Den gode kvalitet er vores varemærke, og vores høje serviceniveau er med til at sætte gæsten i højsæde, så man altid får en kulinarisk oplevelse - der bliver altid sørget godt for vores gæster.

bestilling af bord

I vores café har du mulighed for at bestille bord til en hyggelig middag med dine venner, kæreste og familie. Vi har rigeligt med plads til jer alle - bare I booker i god tid.

Book her!

En italiensk café i særklasse

Gastronomia Smeralda i Solrød tilbyder i samme hus også slowfood samt naturligvis Trattoria & Pizzeria, hvor vi byder på det klassiske italienske køkken:

  • Ægte italiensk pizza

  • Antipasti

  • ​Italiensk buffet

  • ​Italiensk vin

  • ​Grillspecialiteter

Har du lyst til at opleve den autentiske smag af Italien, er du velkommen i vores café, som er en café med stor respekt for de gamle italienske dyder og traditioner.

Gastronomia Smeralda

Solrød Strand

Solrød Strandvej 66

2680 Solrød Strand

tel: (+45) 66 10 00 60

cvr-nr: 38511289

Kontrolrapport

bottom of page