facebook_Logo_24x24.png

© Gastronomia Smeralda 2019

Solrød Strand・Karlslunde

(+45) 66 10 00 60・(+45) 46 15 05 00

Danmark's bedste pizza

Gastronomia Smeralda er en kæde af Pizzeriaer. Vores mål er helt enkelt at bager den bedste pizza i Danmark. For at nå vores mål følger vi en simple opskrift: kun bruge gode og friske ingredientser og altid levere god service. Med den opskrift sikre vi glade kunder og de bedste Pizzeriaer. Vi startede Gastronomia Smeralda pågrund af vores kærlighed og store interesse for det italienske køkken, og har i dag vokset vores til at være 2 Pizzeriaer i Danmark. Find vores italienske takeaway restauaranter her: Solrød Strand, Karlslunde og prøv vores brændefyret stenovn pizza, pasta, sandwiches, salater og andre traditionelle retter på menuen.

Vi er glade for at kunne tilbyde online bestilling direkte fra vores officielle hjemmeside og apps i samarbejde med Bestil Online ApS. Det betyder at vores kunder ikke længere behøver at vente i telefonen eller stå i kø i butikken, og at vi kan koncentrerer os om, hvad vi er bedst til...pizza. Når du bestille online direkte hos os, så får du altid de bedste priser og tilbud, og hvad endnu vigtigere er, så støtter du vores restauranter og brand. Så, bestil online og få præcist det du ønsker, på præcist det tidspunkt du ønsker, og kom forbi vores butik og afhente din italienske takeaway , og få en følelse og smag af Italien uden beregning. Ønsker du at blive på sofaen eller har en masse arbejde foran dig? - så send ungerne eller din bedre halvdel.

Our Pizzeriaer er åbne til frokost, aftensmad og en snack, og når vejret tillader det tilbyder vi udendørs siddepladser, hvor du er mere end velkommen til at nyde din mad og drikke.

Bestiller du til den store familie, virksomheden, en firma fest, et stort event eller bare ønsker at bestille i god tid? Så bestil online hvor du let kan vælge det rigtige tidspunkt og den rigtige dato, og fortælle os om allegier, specielle krav og ændringer.

Vi ser frem til at tilberede dit næste måltid og forkæle dine smagsløg!

Velbekomme // Buon appetito

SE HER HVAD VORES KUNDER SYNES