Pizza bagt i ægte italiensk stenovn

Holder du af ægte italiensk pizza? Det gør vi også. Hos Gastronomia Smeralda i Solrød Strand er vi eksperter i at lave lækre italienske pizzaer bagt i en brændefyret stenovn. Der er ingen, der forstår sig på pizza som italienerne - de gamle traditioner holder vi i hævd her hos Gastronomia Smeralda. 

Vi har eget pizzeria, hvor du er velkommen til at gå på opdagelse i en smag af mange fantastiske og velsmagende pizzaer. Vi har et stort udvalg af friske råvarer, hvor du helt sikkert finder en pizza, der bliver din favorit.

Smag en pizza i særklasse

Sætter du pris på en pizza, der er bagt på en gammeldags opskrift efter italienske traditioner, er vi hos Gastronomia Smeralda det sikre valg, hvis du holder af italiensk pizza. 

Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvad folk kan lide. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, da vi lever af glade og tilfredse kunder, der kommer igen og igen.​

Derfor får du altid en velsmagende og sprød pizza hos os, som du kan vælge at nyde som take away. Find den her på siden. Smag en pizza i særklasse, som er bagt med italiensk manér.

Bestil som take away

Alle vores pizzaer kan fås som take away, så du kan tage en pizza med hjem til en god film. Vi glæder os til at forkæle dig med nogle af de bedste pizzaer på egnen.​

Bestil her!

Gastronomia Smeralda

Solrød Strand & Karlslunde

Solrød Strandvej 66

2680 Solrød Strand

tel: (+45) 66 10 00 60

cvr-nr: 38511289

Kontrolrapport

Karlslunde Strandvej 48

2690 Karlslunde

tel: (+45) 46 15 05 00

cvr-nr: 39688026

Kontrolrapport