Take Away af italienske specialiteter

​Hos Gastronomia Smeralda i Solrød Strand, kan du få lækker italiensk take away til gode priser. Vi er en familieejet italiensk specialforretning, der har fokus på gode, friske råvarer, et højt serviceniveau og lækker og velsmagende mad i særklasse. 

Har du lyst til noget lækkert italiensk take away, kan du få alt, vi har på menuen med dig hjem. Om det er en fantastisk pizza bagt i stenovn eller antipasti ud af huset. Det er helt op til dig. Vælg din mad som take away, så er den klar til dig, når du kommer.

Nem og lækker take away

Har du lyst til lidt lækkert en dag, men er lysten der ikke til at lave mad? Hos Gastronomia Smeralda har vi speciale i at kokkerere italienske specialiteter, som du kan få som take away. Vi tilbyder et bredt udvalg af delikate, gastronomiske oplevelser, hvor der er rigeligt at vælge imellem. 

Er det vigtigt for dig, at kvaliteten er i top, kan du være sikker på, at du får udsøgte specialiteter, der er friske og veltilberedte, da vores kokke har stor faglig integritet og laver alt fra bunden. 

Vi tilbyder blandt andet:

bestil din mad ud af huset

Skal vi have take away mad klar til dig, er du velkommen til at ringe og bestille. 

Du finder vores menukort i hovedmenuen, hvor der er noget for enhver lækkersulten, der holder af italiensk mad. 

Vi har mættet mange munde i lokalområdet, og vi holder meget af at glæde vores gæster der ønsker take away, med en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Bestil her!

Gastronomia Smeralda

Solrød Strand & Karlslunde

Solrød Strandvej 66

2680 Solrød Strand

tel: (+45) 66 10 00 60

cvr-nr: 38511289

Kontrolrapport

Karlslunde Strandvej 48

2690 Karlslunde

tel: (+45) 46 15 05 00

cvr-nr: 39688026

Kontrolrapport