Brunch

Lørdag og søndag kl. 10.00 – 12.30

Økologiske røræg med ost, purløg og sprød bacon, frisk økologisk skyr med hjemmelavet frugtcoulis, avocado med økologisk hytteost, frugt, udvalgte europæiske oste, salami ventricina, salami milano, parmaskinke, marineret laks, to slags hjemmebagt brød, rugbrød og økologisk smør

99,-

Forretter

Tapas

Oliventapenade, urtemarineret laks, sydeuropæiske oliven og semidried tomater med feta crumble, gratineret bruschetta, balsamico marineret borretane løg og grillet peberfrugt i salmoriglio sauce

Mix af italiensk skinke og salami, rilette af kylling og tunmousse

109,- pr. person (min. 2 personer)

Bruschetta

Tre stykker ristet italiensk brød anrettet med tomater i tern, basilikum og hvidløgsmarinade. Serveres med løgringe og semidried tomater

69,-

Rejecocktail

Grønlandske rejer i hjemmelavet dressing og romainesalat toppet med rillette af avocado, kaviar og lime

89,-

Pasta

Penne Altopalato

Med stykker af oksemørbrad flamberet i brandy, grillet peberfrugt i en let flødesennepssauce og friskrevet parmesan og citron

109,-

Rigatoni Carbonara

Med bacon og æg i flødesauce og friskhøvlet parmesan

99,-

Spaghetti Bolognese

Spaghetti med kødsauce og friskhøvlet parmesan

99,-

Ravioli

Fyldt pasta med ricotta og spinat i aurorasauce med basilikum og friskhøvlet parmesan

99,-

Spaghetti alla Norma

Spaghetti med grillet aubergine, mozzarella crumble, semidried tomater, hvidløg, basilikum, friskhakket chili og parmesanflager

99,-

Hovedretter

Hercules Steak

Ca. 250 g. kalvefilet serveret med frisk sæsonsalat, bådkartofler og hjemmelavet bearnaisesauce

169,-

Unghane

Unghane med frisk sæsonsalat, bådkartofler, champignon og timiansauce

139,-

Frokostmedaljon

Ca. 180 g. medaljoner af oksemørbrad med frisk sæsonsalat og bådkartofler. Serveret med trøffelsauce

169,-

Sailor’s Break

Tre smørstegte rødspættefileter med persille og dild. Serveret med sæsonsalat og bådkartofler

149,-

Laksefilet

Frisk ovnbagt laks med sæsonsalat og bådkartofler. Serveret med spinatsauce

149,-

Burger

Serveres med bådkartofler og dip

Smeralda Paris

Hakket Hereford oksekød (ca. 200 g.) i smørstegt brød med pickles, saucetartar, hakket rødløg og økologisk æg med syltede rødbeder

119,-

Smeralda Special

Hereford (ca. 200 g.) i økologisk brød med spejlæg, frisk salat, tomater, syltet rødløg, syltede agurker, cheddarost, australsk spicy ketchup og salatmayonnaise

139,-

Smeralda Spicy

Hereford (ca. 200 g.) i økologisk brød med bacon, frisk salat, tomater, syltet rødløg, cheddarost, jalapeños og australsk spicy ketchup

139,-

Smeralda Barbecue

Hereford (ca. 200 g.) med bacon, cheddarost, grillede løgringe, peberfrugt, tomater og barbecuesauce

139,-

Sandwich

Serveres med bådkartofler og dip

Eksotisk Kylling

Marineret kyllingbryst med salat, peberfrugt, tomat, cheddarost, bacon, avocado og peberrodsmousse

109,-

Vitello Tonnato

Tyndskåret kalvefilet med tuncreme, salat, semidried cherrytomater og kapers

109,-

Carpaccio

Fintskåret råt oksekød marineret i citron og olie med parmesanflager, peberrodsmousse og grillet citron

109,-

Caprese

Mozzarellaskiver, bøffeltomat og rucola marineret i basilikum og oregano

109,-

Salmone

Røget laks med blandet salat, avocadocreme, grønlandske rejer, dild, lime, asparges, semidried tomater og kaviar

139,-

Salat

Caesar

Marineret kyllingebryst med romainesalat, hvidløgscroutoner og parmesan. Serveres med trøffeldressing

99,-

Greek

Feta i skiver, tomater, agurk, peberfrugt, rødløg, kalamata oliven, persille, oregano og olivenolie

89,-

Salmone

Sprød rucola og romainesalat med friske tomater, semidried tomater, røget laks, tigerrejer, pinjekerner og parmesanflager

Serveres med sur-sød dressing

129,-

Børnemenu

Under 12 år

Burger

Cheeseburger med bådkartofler og salatmayonnaise

69,-

Fiskefilet

Fiskefilet med bådkartofler, salat og remoulade

69,-

Penne

Penne med kødsauce

69,-

Penne con Pollo

Penne med kyllingestykker og pesto af basilikum

79,-

Dessert

Tiramisu

Traditionel italienske kage med mascarponeost og marsala cream på savoiardi kiks

89,-

Tortino al Cioccolato

Varm chokoladetærte serveret med mynte is og engelsk cream på crumblebund

89,-

Pannacotta

Italiensk flødekage med madagascarvanilje serveret på crumble med skovbærcoulis og is af passionsfrugt

89,-

Smeralda Cheesecake

Mascarponeost og nutella chokolade cake på Countreau flamberet bananflager

89,-

Så kan du holde dig opdateret med vores nyheder!​

​Solrød Strandvej 66, Solrød Strand

Telefon: 66 10 00 60