Gourmet Menu

Forret

Sojamarineret tun tatar i mynte og capers anrettet på spicy avocadocreme med confit af cherrytomater

Italienske Lækkerier

Carpaccio, vitello tonnato og insalata caprese

Risotto Vialone Nano

Stegt i smør med trøffel, serveret i parmesankurv

Smørstegt Oksemørbrad

På hvidløgscroutoner med madeira sauce og foie gras

Citronsorbet

Med myntecreme

Havtaske medaljon

På selleripuré serveret med salat og karamelliseret æble

Ost

Udvalg af Barolo, Ubriaco og Pecorino di Fossa serveret med mostarda og nødder

Italiensk Panna Cotta

Hjemmelavet med lakrids- og mynteis

Pr. person (min. 2 personer)

579,-​

Pr. person inkl. vinmenu

899,-​

Så kan du holde dig opdateret med vores nyheder!​

​Solrød Strandvej 66, Solrød Strand

Telefon: 66 10 00 60